winkelwagentje(0)

Traktatietaart Vliegtuig in de wolken ( 30 pers.)

Deze kant-en-klare snoeptaart maakt elke vliegtuig fan blij! De vliegtuigtaart bevat snoep traktaties voor 30 kinderen in de vorm van spekbollen en zacht 'wolken' snoepgoed. Op de top van de taart staat een gaaf vliegtuig die de jarige na het trakteren mag houden om mee te spelen! Als dat geen feest is! 

Je ontvangt de traktatie snoeptaart in een feestelijke verpakking van cellofaan met krullint.

Traktatietaarten hebben een geregistreerde houdbaarheidsdatum van ca. 5 maanden, geldig direct na productie. Het etiket met de houdbaarheidsdatum vind je aan de onderkant van de taart. We raden je aan om de snoeptaart in een koele ruimte te bewaren. 

Bestelnummer: T46


 
Prijs per stuk: € 19,95
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Traktatietaart Vliegtuig in de wolken ( 30 pers.)
Traktatietaart Vliegtuig in de wolken ( 30 pers.) Traktatietaart Vliegtuig in de wolken ( 30 pers.)

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test