Tractatie

Voor kinderen is de verjaardag een van de spannendste gebeurtenissen van het jaar. Hier hoort natuurlijk een onvergetelijk kinderfeest bij. Heeft u overal aan gedacht? Cadeaus, versiering, taart, een leuke activiteit en een tractatie? Een tractatie kan natuurlijk niet ontbreken bij een kinderfeest. De tractatie maakt het geheel af en zorgt dat de kinderen een leuk aandenken hebben om mee naar huis te nemen. Het is een leuke afsluiting voor een kinderfeest!

Een tractatie is natuurlijk niet alleen voor aan het einde van het kinderfeest, ook op school is het gebruikelijk om de klasgenootjes te trakteren. Tegenwoordig vinden kinderen een tractatie waar ze iets mee kunnen doen nog het aller-leukst! Combineer dit met wat snoepgoed en de tractatie is compleet! Met een tractatie van Kidsfeestje.nl wordt de verjaardag van uw kind er één die niet snel vergeten zal worden!

Op onze website hebben we een ruime keuze uit diverse soorten tractaties.
Om de tractatie leuk te verpakken hebben wij grappige traktatieverpakkingen in ons assortiment.
Gemakkelijk te vouwen of te plakken en dankzij de vooraf bedrukte plakstrookjes heeft u zelfs geen lijm nodig! Zo ziet de tractatie er extra feestelijk en vrolijk uit! Succes verzekerd!

Voor vragen kunt u ons ook te allen tijde mailen, wij helpen u graag! E: info@kidsfeestje.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test