Presentjes

De verjaardag van uw kind staat weer voor de deur. Hier komt stiekem veel bij kijken, cadeaus, mensen uitnodigen en natuurlijk; een kinderfeest organiseren!

Op Kidsfeestje.nl vindt u veel verschillende artikelen om het organiseren van een kinderfeest zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo verkopen wij feestslingers, borden en bekers voor de aankleding van het kinderfeest. Cadeaus voor de jarige en een uitgebreid assortiment waarmee de kinderen lekker creatief mee bezig kunnen zijn! Ook hebben we een zeer ruime keuze in kleine presentjes. Deze presentjes kunnen gebruikt worden als traktatie op school of om uit te delen aan de kinderen op de verjaardag zelf. Het is altijd leuk om aan het einde van het kinderfeestje de kinderen nog iets mee naar huis te geven. Om de presentjes leuk te kunnen verpakken hebben wij verschillende leuke traktatieverpakkingen die weinig voorbereiding nodig hebben, en er toch super leuk uitzien!

De presentjes staan allen weergegeven met een afbeelding, de prijs en eventueel een minimale bestelhoeveelheid. Als u de presentjes bij ons bestelt worden ze binnen 1 à 2 werkdagen, na betaling, bij u afgeleverd. U heeft de presentjes dus snel in huis!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test