winkelwagentje(0)

Dikkie Dik Lentekriebels

Vier splinternieuwe verhalen over Dikkie Dik. Het is lente! Dikkie Dik krijgt er de 'renkriebels' van. Buiten komt hij vogels tegen die een nestje bouwen, en een lammetje dat hoge sprongen maakt in het gras.
En wat zijn er veel paaseitjes verstopt! Dikkie Dik heeft er wel tien gevonden en neemt ze mee naar zijn mand. Gaat hij die allemaal opeten?

De komst van de lente is altijd een vrolijk moment, vooral voor dieren en dus ook voor Dikkie Dik! Met dit gloednieuwe boek kunnen peuters en kleuters samen met hun favoriete poezen-vriendje de lente beleven – thuis, op de opvang of op school!

Vanaf 3 jaar, 32 pagina's.
Afm. 24,5 x 24,5 cm.

Bestelnummer: ISBN 3559


 
Prijs per stuk: € 9,95
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Dikkie Dik Lentekriebels
Dikkie Dik Lentekriebels Dikkie Dik Lentekriebels

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test