winkelwagentje(0)

Rupsje Nooitgenoeg met Hologram- Jubileum Editie

Het is bijna niet te geloven: Rupsje Nooitgenoeg, de bekendste creatie van Eric Carle, viert dit jaar alweer zijn 45ste verjaardag! Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren van dit tijdloze verhaal verkocht en is het verhaal in meer dan 45 landen uitgebracht.
Om dit te vieren bieden wij een spectaculaire editie van Rupsje Nooitgenoeg aan in een extra groot formaat en met een fascinerend hologram de kaft, waarin de hele metamorfose van rups tot vlinder te zien is. En dat alles voor dezelfde prijs als het gewone prentenboek! 
Afm. ca: 37 x 26,5 cm.
32 bladzijden.

Bestelnummer: ISBN 5990


 
Prijs per stuk: € 13,95
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Rupsje Nooitgenoeg met Hologram- Jubileum Editie
Rupsje Nooitgenoeg met Hologram- Jubileum Editie Rupsje Nooitgenoeg met Hologram- Jubileum Editie

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test